Diensten

Een goed verhaal kan deuren openen! Een podcast is de ultieme manier om de wereld te laten kennismaken met de verhalen achter jouw bedrijf of organisatie. Met dit intieme medium kom je dichtbij de luisteraars en neem je ze mee in jouw wereld. 

Podcast Creators maakt dit mogelijk met doelgerichte persoonlijke begeleiding en dienstverlening. Wij faciliteren contentbegeleiding, volledige audioproductie en online distributie van podcasts.

Podcasts bestaan in verschillende formats. Podcast Creators helpt je kiezen welk format het beste past bij wat jij wilt bereiken en hoeveel afleveringen daarvoor nodig zijn.

Welk vooronderzoek is er nodig? Wie zijn de sprekers? Welke aanvullende media zijn er nodig voor jouw podcast? Wat is er op productioneel vlak nodig? Wij ondersteunen je tijdens het maakproces.

Maak kennis met de enige echte Podcast Creators’ Spider Rig! (does whatever a Spider Rig does..)

Een volledig geïntegreerde opnameset van de hoogste kwaliteit, voor op elke vergadertafel. Beschikt over 4 professionele microfoons en koptelefoons en heeft mogelijkheid tot inbellen met gasten van buitenaf.

Muziek is een van de krachtigste middelen om emotie op te roepen bij een publiek. Wil je een soundtrack of (achtergrond)muziek, speciaal gecomponeerd voor jouw podcast? Dat kan!

Wil je graag een pakkend begin voor jouw podcast? Wij maken een jingle of leader op maat die – elke aflevering weer – een gevoel van herkenning en voorpret oproept.

Een ervaren stem geeft jouw podcast een professioneel en vertrouwd geluid. Het inspreken van een voice-over is een vak apart, en in ons ruime netwerk van stemacteurs is er altijd wel een stem te vinden die past bij jouw verhaal.

Versprekingen, achtergrondruis, plopjes of andere bijgeluiden? Geen probleem voor onze ervaren audio-editors!

Een nauwkeurige mix zorgt voor het juiste volume en de balans tussen de verschillende stemmen, geluiden en muziek. Onmisbaar voor de verstaanbaarheid en een optimaal klinkende podcast!

Wil je cross-platform online zichtbaar en vindbaar zijn? We kunnen de podcast live filmen en uploaden naar YouTube als extra platform, om je online aanwezigheid een boost te geven.

Je podcast is af! Maar waar en hoe bied je je podcast aan? Wij kunnen de volledige online distributie van je overnemen. Tegelijkertijd maximaliseren we de vindbaarheid op onder andere Apple Podcasts, Stitcher, SoundCloud en YouTube.