Team

Ze kennen elkaar van hun studie Muziektechnologie, waarin ze verschillende specialisaties kozen die elkaar uitstekend aanvullen. Na jaren regelmatig samenwerken, leidde hun gedeelde enthousiasme voor podcasts onvermijdelijk tot het ontstaan van Podcast Creators.

“Wij willen het maken van podcasts toegankelijker maken. Podcasts verdienen wat ons betreft goed geluid en mooie content.”

roelfinal

Roel

De componist, sounddesigner en producer. Al ruim tien jaar brengt hij verhalen tot leven, van commercial of lichtshow tot opera of bedrijfsfilm. Roel weet wat een verhaal nodig heeft om de luisteraar aan zich te binden.​
hansfinal

Hans

De studiotechnicus, opname- en projectleider. Stemacteurs, voice-overs, musicalsterren… hij heeft ze allemaal achter de microfoon gehad. Hans verzorgt de volledige opname, van het regisseren van de spreker tot het wegpoetsen van bijgeluiden.
Emiel

Emiel

De inhoudelijke redacteur en producer. Hij weet verhalen naar de essentie te brengen en boeiend te houden voor de luisteraar. Emiel maakte in 2005 zijn eerste podcasts, werkte als redacteur en verslaggever bij de radio en als video-producer.